Politika privatnosti

 

MILIGRAM MUSIC

PRODAJA PESAMA


MILIGRAM MUSIC  se bavi prodajom pesama putem interneta.

Pesme u .mp3 formatu karakteristika 192Kbps/44Khz/stereo

Kupovina pesama od strane korisnika se odvija kroz specijalno obezbeđen deo prezentacije gde korisnik prvo ostavlja svoje lične podatke a zatim pristupa plaćanju pesme.

Nakon uspešne obrade podataka i procesiranja narudžbine, kroz servis naplate kreditnih kartica, korisnik dobija pristup pesmi i može da otpočne preuzimanje iste.

Proces je moguće obustaviti do trenutka kada se prosledi zahtev za obradu kreditne kartice.

Pre kupovine, Korisnik je u obavezi da prihvati jasno definisanu saglasnost da svojevoljno prosledjuje zahtev za kupovinu pesme.

 

REKLAMACIJE


Ukoliko dođe do izvršenja naplate a korisnik ne preuzme pesmu u celosti iz nekog razloga (prekid internet veze, nestanak struje … ), pristupa se procesu reklamiranja.

Korisnik je dužan da prosledi svoje korisničko ime sa brojem transakcije koju je dobio prilikom naplate na mail reklamacije@miligrammusic.com

Na osnovu ovih podataka korisniku se kreira lnovi link za preuzimanje pesme i isti prosleđuje na njegov mail. Nakon preuzimanja pesme, link ka pesmi se automatski uklanja radi izbegavanja mogućnosti zloupotrebe…

 

Otkazivanje narudžbine

Na sajtu MILIGRAM MUSIC, otkazivanja narudžbina i povraćaj sredstava nisu mogući.

 

PRIVATNOST


MILIGRAM MUSIC  se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija.

U skladu sa ovim načelima MILIGRAM MUSIC:

- Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.

- Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.

- Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.

- Ograničava dostupnost vaših informacija.

- Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

 

MILIGRAM MUSIC  visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

 

Polisa zaštite privatnosti MILIGRAM MUSIC


Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje na internet sajtu miligrammusic.com kao i u prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane MILIGRAM MUSIC  ili u njegovo ime. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi.

Primenjivost ove polise ne važi na Web stranicama van domena miligrammusic.com , a kojima se pristupa sa miligrammusic.com putem veza ka drugim Internet prezentacijama koje su u vlasništvu trećeg lica. Želimo da Vas potstaknemo da pročitate polise o zaštiti privatnosti ovih drugih Internet stranica kako bi saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju Vaše podatke.

 

Tipovi obaveštenja korisnicima

- Oglasi

- Newsletteri

- e-Mail

 

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje MILIGRAM MUSIC može prikupljati su:

- Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)

- Informacije za naplatu i isporuku (broj kreditne kartice, adresa za isporuku)

- Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)

 

Prikupljanje informacija

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

- prilikom online registracije korisničkog naloga

- pri kupovini proizvoda

- korišćenjem nekog servisa ili usluge

- pri dostavi ili instalaciji proizvoda ili servisa

- pristupanjem članskom klubu

- učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima

- uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno u miligrammusic.com

- u čestvovanjem u drugim aktivnostima MILIGRAM MUSIC-a

 

 

Korišćenje informacija

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

- popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama

- organizacija i administracija članskog kluba

- obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa

- organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja

- ponuda novih proizvoda i servisa

- poboljšanje efektivnosti naših Web stranica, marketinških aktivnosti, servisa i ponude

- sprovođenje istraživanja i analiza

- slanje informacija u marketinške svrhe

- obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

 

 

Prikupljanje informacije o drugim ili od drugih osoba

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili e-mail adresa prijatelja koja je zabeležena preko opcije “Preporučite prijatelju” ili preko nekih drugih opcija.

 

Prosleđivanje ličnih informacija


MILIGRAM MUSIC ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.


MILIGRAM MUSIC može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naši saradnici ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

- ispunjavanje korisničkih porudžbina

- slanje marketinških obaveštenja

- dostavljanje paketa

- održavanje članskog kluba

- izvršavanjem korisničkih servisa

- sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita

- slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka

- procesiranje plaćanja putem kreditnih kartica

 

Treća lica, sa kojima MILIGRAM MUSIC ima ugovor, su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

 

MILIGRAM MUSIC će eventualno biti prinuđen da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. MILIGRAM MUSIC može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

 

Mogućnost ne prihvatanja marketinških aktivnosti

 

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju ne prihvatanja budućih marketinških obaveštenja MILIGRAM MUSICa.

 

Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:

- Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.

- Putem slanja e-maila na adresu info@miligrammusic.com sa temom “Odjava”.

 

Pri slanju e-maila , molimo Vas da upišete svoje puno ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu i da specifično naznačite koji tip marketinškog oglašavanja (n.p.r. e-mail,) ne želite da dobijate. Na taj način će biti osigurana Vaša identifikacija u našem sistemu kako bi uspešno procesirali Vaš zahtev.

 

MILIGRAM MUSIC će preduzeti neophodne korake kako bi implementirali Vaš zahtev za prestanak dobijanja marketinških obaveštenja. Molimo Vas da notirate da zbog obrade podataka  i sistemskih rokova, ova procedura može potrajati 10 radnih dana za e-mail  . Dok ova promena ne stupi na snagu, moguće je da ćete u tom periodu i dalje dobijati naša marketinška obaveštenja.

 

Takođe treba notirati da i kada se odjavite od prijema marketinških obaveštenja, moguće je da ćete i dalje dobijati poslovna obaveštenja kao što su potvrde o naručivanju robe, informacije o povraćaju robe, informacije o statusu članskog kluba ili ostala obaveštenja koja se tiču MILIGRAM MUSIC-a.

 

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

 

Prilikom kupovine  putem Interneta  , primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. MILIGRAM MUSIC ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S ’ obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice MILIGRAM MUSIC-a koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 8 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

 

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

 

Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo i razumemo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranice MILIGRAM MUSIC-a koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

 

Ažuriranje ličnih podataka

 

MILIGRAM MUSIC želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih.

Ako ste kreirali korisnički nalog na miligrammusic Web stranicama, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave nslanjem zahteva na e-mail  mailto:info@miligrammusic.com . U slučajevima promene podataka, molimo Vas da obezbedite aktuelne informacije i promene koje želite da budu napravljene.

 

Sakupljanje informacija o deci

MILIGRAM MUSIC neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem Interneta. koja su malđa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!

 

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail na  info@miligrammusic.com